Tencuieli

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Renovarea locuintei presupune in primul rand nivelarea tencuielii pentru a oferi spatiului dvs. un aspect cat mai placut din punct de vedere vizual.

Specialistii www.adirom.net executa tencuieli si tencuieli decorative in functie de preferintele si gusturile fiecaruia. Totodata va vom consilia si asupra unor lucruri ce trebuie avute in vedere din punct de vedere al tencuielilor normale sau al tencuielilor decorative, astfel ca lucrarea finala sa fie calitativ executata, rezistenta si bineinteles pe placul dvs.

TENCUIELI DECORATIVE

Pentru aspectul placut al cladirilor, Echipa www.adirom.net va recomanda si executa tencuieli decorative, acestea fiind recunoscute pentru rezistenta la poluare, praf, trafic.

Tencuielile decorative sunt recomandate de specialistii in domeniu pentru a fi utilizate in medii “grele”. Un alt aspect important si totodata un avantaj al tencuielilor decorative este rezistenta la mucegai, permitand peretilor sa “respire”. Tencuielile decorative au o aderenta marita, iar consumul este redus.

Ca si utilitate, tencuielile decorative sunt folosite indeosebi pentru protectia cladirilor, modificarea fatadelor colorate, dar si pentru decorarea si finisarea cladirilor noi.

Cum se aplica tencuielile decorative:

  • Suprafata pe care se lucreaza este netezita, omogenizata, uscata, dupa care se aplica un strat subtire de grund de amorsaj, ce se lasa spre uscare intre 12-24 de ore;
  • Se pregateste cantitatea necesara prin amestecul a mai multor galeti (cantitatea este stabilita de specialistii www.adirom.net in functie de necesitati) pentru obtinerea unei culori cat mai uniforme;
  • Tencuiala decorativa se aplica in strat subtire cu gletiera;
  • Modelul dorit pentru tencuiala decorativa se obtine prin driscuire liniara sau circlara imediat dupa aplicarea tencuielii
  • Structura finala a tencuielii decorativc este determinata de grosimea stratului aplicat, precum si a modului de driscuire a tencuielii.
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.