Zugraveli

Zugravelile interioare creeaza atmosfera locuintei. Cu totii vrem sa fim inconjurati de lumina si culoare, de un ambient placut. Alegem zugraveala casei in functie de personalitatea noastra, de designul interior si de decoratiunile interioare cu care vrem sa ne infrumusetam casa.

Metoda cea mai raspandita in acest moment pentru zugravelile interioare o constituie folosirea vopselei lavabile. Zugravelile cu vopsea lavabila prezinta un avantaj demn de luat in seama: daca se murdareste se poate sterge cu o carpa umeda, iar aspectul ramane aproape neschimbat.

Bineinteles ca in timp, daca acelasi loc este sters de mai multe ori, va necesita aplicarea unui strat de vopsea lavabila proaspat in acel loc, pentru un aspect cat mai placut.

 

ZUGRAVELI DECORATIVE

Daca doriti un interior elegant, deosebit, cu un aspect placut vizibil, zugravelile decorative sunt o solutie demna de luat in seama.

Varietatea modelelor si culorilor pentru zugraveli decorative fac diferenta intre o incapere anosta si una rafinata, eleganta. In plus de asta, zugravelile decorative nu presupun costuri semnificativ mai mari decat zugravelile obisnuite, iar aspectul este unul mai modern, inovativ.